¿Dónde encontrar mis libros?

En Amazon podeís encontrar dos libros míos: 'Síndrome de Ulises,' y Del Procés a la República'

páginas vistas

martes, 24 de mayo de 2016

Barcelona rebrà al Rei de la salsa: Marc Anthony.

Fa vuit anys vaig ser un dels pocs privilegiats que van veure el concert en directe de Marc Anthony i convidat per Sony Music. I no només això, sinó que vaig estar a la festa de convidats post concert i vaig poder compartir-la amb ell i part de la banda, amb més de 7 músics cubans. El concert, que era promocional i per a prendre la temperatura del seu impacte per aquí, va ser, com ja sabíem, un èxit descomunal. Tant pels seus textos i música, amb arranjaments jazzístics notables, com per les lletres. Avui és –sens dubte- un referent únic, el rei de la salsa, encara que les seves incursions en altres gèneres urbans, amb Pitbull o Gente de Zona, han estat número u en diversos països. Tot això i més és el que el porta a Barcelona l’1 de juliol a l’Estadi de l’Espanyol, a Cornellà de Llobregat.
Blogger Arsenio Rodríguez Quintana.Nota oficial de prensa:
Marc Anthony és famós a nivell mundial per les seves cançons 'Vivir la vida', 'Flor Pálida' i 'You Sang To Me', a més de ser reconegut pels impressionants espectacles que realitza, els quals converteixen cada recinte on es presenta, en autèntics i veritables paradisos de la salsa.
El cantant novaiorquès aterrarà a Barcelona per presentar “Live”, el nou Tour Mundial en què es troba immers actualment després de 8 anys d'absència.
Es tracta del primer espectacle d'aquest tipus que signa el RDC Espanyol, després d'una primera experiència en 2010 amb Black Eyed Peas en la qual es va aconseguir batre tot tipus de previsions arrossegant a 35.000 seguidors.
El concert tindrà lloc el proper 1 de juliol
Obertura de portes: 20.00 hrs.
La icona llatina del moment, va passar per Espanya el passat any amb “Cambio de Piel” a l’anterior gira mundial, però en aquesta ocasió no vam poder gaudir de la seva presencia a la nostra ciutat. El tour “Cambio de Piel 2015” va ser considerat pels amants de la música llatina com un dels espectacles més aclamats d'aquest any, la qual cosa preveu que les properes presentacions de Marc Anthony portaran els més alts estàndards de la indústria musical i prometen ser encara més espectaculars que les anteriors.
El concert apunta a ser un dels millors concerts de l'any a Barcelona, no només pel seu espectacular treball musical sinó també per la seva posada en escena i per la espectativa que està generant al públic, els qui van esgotar les entrades promocionals en menys d'una hora de la seva sortida a la venda.
Després de la presentació a Barcelona, #MarcAnthonyLiveTour2016 contínua el seu espectacular cap a les ciutats espanyoles de Benidorm el 7 de Juliol, i Marbella el 9 de Juliol.e
Entrades a la venda en: marcanthonyeuropa.com, El Corte Inglés y clicktaquilla.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario