¿Dónde encontrar mis libros?

En Amazon podeís encontrar dos libros míos: 'Síndrome de Ulises,' y Del Procés a la República'

páginas vistas

sábado, 15 de julio de 2017

Amics de la de la gent gran. 175 mil personas en Barcelona ..y 300 mil en toda Catalunya, se siente solas...

(175 mil perdonas en Barcelona ..y 300 mil en toda catalunya se siente solas...)
Varemon de 80 a 99 años el 81 % de edad, son las que peor lo pasan. Amics de la gent Gran es una Asociación que de forma voluntaria intenta acabar con esta mal de la sociedad que es el abandono de sus ancianos por su propia familia.
Si crees que esta gente no tiene familia estás muy equivocado. Tienen hijos y nietos, pero sus ocupaciones y necesidades personales de alguna forma los ha alejado de estos seres maravillosos que les dieron vida y conocimientos vitales para existir y ser lo que son.
Llevarles una rosa en Sant Jordi...acompañarlos un rato, una vez a la semana, según el tiempo que tengas es un chorro de luz para estos seres que dieron lo mejor de sí en esta ciudad maravillosa donde vives... 

Amics de la gent gran és una organització de voluntariat, creada el 1987 i amb seu a Barcelona, que treballa per millorar la qualitat de vida de la gent gran que viu sola.
La funció d'aquesta organització sense ànim de lucre és lluitar contra la soledat i la marginació de les persones grans mitjançant l'acció de voluntaris i la sensibilització de la societat. Amb presència a diferents països i a les principals ciutats catalanes i de la resta de l'Estat espanyol, intenta pal·liar l'aillament, i aportar una ajuda real a la gent gran que viu sola, i que ve donada -sobretot a les grans ciutats- per l'estil de vida actual.
En el vint-i-cinquè aniversari de l'entitat, el 2012, la Generalitat li va atorgar la Creu de Sant Jordi "per la valuosa contribució a la qualitat de vida i a la dignitat personal que aquesta tasca representa, des del suport emocional, la companyia, la relació i l’amistat que els voluntaris de la Fundació procuren oferir".
L'any 2009 va rebre el premi Josep Parera, de l'Obra Social de Caixa Penedès.
L'any següent, durant el tradicional dinar de nadal que celebra l'entitat, i que es va celebrar al Museu Marítim de Barcelona, els Amics de la gent gran van concedir-li el premi a la gent gran al metge i humanista Moisès Broggi.
Si puedes colaborar, aquí los encuentras...

Carrer Grassot 3 . Barrio de Gràcia. Sede...

No hay comentarios:

Publicar un comentario