páginas vistas

jueves, 19 de abril de 2018

Cristina Ampuero hace la primera reseña de mi libro en catalán. Como lectora.... Gracias. De su muro de facebook a mi blog.

Del Procés a la Republica es un llibre per a tothom, pels Independentistes i els no Independentistes. L'autor explica amb un llenguatge coloquial les seves viviencies en manifestacions independentistes com les no independentistes. A peu del carrer, l'autor  s'expressa desde el seu punt de vista com a ciutadà cubà, com a pare d'una filla catalana, com a bloguer, com a historiador, la situació política que passa pel davant dels seus ulls desde el mes de Septembre fins a Desembre. Ho recomano per qualsevol persona, ens afecta a tots, i quant dic a tots em refereixo a tots, a Espanya sencera, a Europa. La Democracia esta essent golpejada a cops de porra per les intitucions españoles i Europa no fa res. No podem viure en la ignorancia. Tenim dignitat. Gracies Arsenio, per compartir-lo.

Nota mi libro:
"DEL Procés a la República;" se puede adquirir desde el 23 de marzo, 2018.  Si vives en Europa saldrá por Amazon.es. Edición en castellano.  Para el resto, América: Amazon.com con precio en dóllares,  Amazon.com.



No hay comentarios:

Publicar un comentario